728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


 • A Star Wars: Knights of the Old Republic kibeszélője.

   


 • 2013 szeptember 20 péntek, 09:19
  Elég nehezen tudtam felrakni, végül sikerült, de a kompatibilitást vissza kellett állítanom Windows 98-ra, Windows 7-ről. Gondoltam végigjátszom mielőtt elkezdeném a Bane-trilógiát, de Tarison olyan lassan haladtam - főleg az irányítás miatt -, hogy inkább elkezdtem olvasnia könyveket és azokkal párhuzamosan játszottam mostanáig.

  Ez volt ez első RPG amivel játszottam, így meglehetősen különös volt az irányítási mód, mondhatni az elején borzalmas. Azonban a végére már megszoktam és egész jól boldogultam.

  A történet fantasztikus, lenyűgöző, komolyan mondom a legjobb SW játék volt történetileg amivel eddig játszottam. Volt néhány rész ahol eldobtam az agyam. Nagyon sok dolgot tudtam meg erről a korszakról. A karakterek nagyon kidolgozottak.

  A képi megjelenítéssel és az átvezető videókkal is elvarázsoltak. A magyarítás is nagyon sokat segített, ezúton is köszönöm a készítőknek. Csak azt tudom mondani, ezzel játszani kell, mert lenyűgöző élményt nyújt.

  Már értem, hogy The Medium miért mondta, hogy Karpyshyn sokat másolt a KOTOR-ból az 1.kötet esetében. Viszont sok hasonlóság, ",másolás" fedezhető fel a Klasszikus Trilógiával való összehasonlítás esetén is.
  Arra viszont kíváncsi vagyok, mi van akkor ha női karakterrel játszom - lehet, hogy emiatt újra végigtolom nővel. Hivatalosan Revan férfi, ugyanúgy, mint Jaden Korr - mondjuk ő a játékban egy fajtól, nemtől, kortól független szereplő. Lehet, hogy Revan is ilyen a játékban? Szóval ha nőként viszem a küldetést, és elérkezik a Leviathan azon jelenete, amikor Malak, vagy Bastila elmondja, hogy én vagyok Revan, akkor ez hogy nézne ki? A végén elég érdekes lenne, hogy két nő szerelmet vall egymásnak, vagy akkor Carth-tal bújna össze a karater? ( Tudom, hogy lehet vele románcot felépíteni, ha nővel játszik az ember.)
   


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Nerv, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak