VIII. rész: Benicio Del Toro a szerepéről
2016 augusztus 08 h - 21:19:45
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
Ahogyan annak idején Az ébredő Erő esetében, úgy most a VIII. résszel kapcsolatban is megy a titkolózás. Több új név is felmerült, de nem nagyon tudunk semmit arról, hogy mi lesz a szerepük. Különösen Benicio Del Toro karaktere kapcsán folynak a találgatások. A színész maga is rájátszott ezekre: már korábban is elmondta, hogy lényegében ő lesz az új mozifilm főgonosza, de természetesen semmit nem árult el a figuráról (ráadásul nem derült ki teljesen egyértelműen, hogy mennyire komolyan beszél). Most egy újabb interjúban arról beszélt, hogy ehhez hasonló "intergalaktikus gonosztevőt" még nem alakított - de újfent kétértelműen fogalmazott, így továbbra is csak találgathatunk. Lehet az Első Rend negyedik prominens figurája Snoke, Hux és Kylo mellett; lehet Leia köztársasági riválisa, aki vagy az Első Rend kettős ügynökeként, vagy pusztán hatalomvágyból politizál; vagy akár egy harmadik fél képviselője is (mondjuk egy fejvadász).

Ami még érdekelhet:
Hozzászólás
Hozzászólás: 7
Regisztrált: 2013 júl 12 p : 18:26
[ Klón katona / Clone trooper ]
VIII. rész: Benicio Del Toro a szerepéről
Beküldve: 2016 aug 09 k : 22:36
Esetleg egy Dooku szerű valaki...?

Hozzászólás: 675

Válasz: VIII. rész: Benicio Del Toro a szerepéről
Beküldve: 2016 aug 10 sze : 00:10
Én pl nem gondolnám, hogy ő Erő-használó lesz. Inkább Thrawn-szerű karakternek tudnám elképzelni, vagy egy galaktikus bűnöző... olyan figura, mint a Galaxis őrzőiben volt.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Üdvözlet...
Adatok megjegyzése
Üdvözlünk Utazó! Az oldal teljes tartalmának eléréséhez regisztrált felhasználónak kell lenned. Elfelejtetted a jelszavad? Kérjük használd az Elfelejtett jelszó opciót.
Hírdetések...

Holochat...
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


2017 dec 15 p : 02:09
Az éjszakai 10.30-as előadást néztem meg VIP jeggyel.Az első benyomásom a filmről, hogy sokkal pörgősebb volt mint a hetedik rész.Tehát jobb volt mint a hetedik rész. De sajnos sokkal több kérdés merült fel bennem a film megnézése után mint a menyi kérdésemre választ kaptam.És a vége a filmnek egyáltalán nem jöttbe.Persze még meg fogom nézni minimum kétszer,mert szerintem egyszeri megtekintés nem elegendő, hogy egy valamire való véleménye legyen az embernek róla.
2017 dec 14 cs : 19:49
legalábbis hivatalosan
2017 dec 14 cs : 18:59
ezt mi is írtuk:
[Linkelt tartalom]
december 15-én jelenik meg, viszont mivel ifjúsági, nemigen adják ki magyarul
2017 dec 14 cs : 18:36
hali!remélem hogy új hirt hoztam könyvek terén.elizabeth wein tollából jön,kint,az utolsó jedik-a cobalt squadron cimű könyv.a megjelkeés dátumát még nem tudom,sajna.
2017 dec 14 cs : 11:48
biztos nem csak te vagy így ezzel. mivel általában akinek a VII. nem tetszett, annak a Rogue One bejött - és fordítva. hát igen, sose lesz olyan film amit mindenki ugyanannyira szeret.
Online...
Vendégek: 25
Tagok: 2, jumpy Sonata2111
Ezen a lapon: 1
Tagok: 2162, legújabb: PoeBrandt
Facebook Box...
Kiemelt partnereink...